Natura 8-10-17

En les fotografies d'avui predomina'n els temes de la lluna de dia, el sol i la natura viva. El cel blau, net de núvols i la llum solar que hem tingut aquest matí lluminós, és perfecte per la pressa de fotografies per tot aquell amant de la natura.
Altra vegada hem pogut veure cigonyes, tres com l'altre dia, barrejades al mig d'una bandada de gavines, això em fa pensar que potser aquestes cigonyes no estan de pas sinó que deuen estar aclimatades segurament als aiguamolls de l'Empordà.
Les quatre gotes d'aigua caigudes aquest final de setembre no han servit per arreglar gran cosa però la majoria de camps sembrats u han agraït, perquè la verdor arreu és espectacular.
Els entesos del temps prediuen una tardor seca i temperada, això vol dir que els boletaires s'hauran de repartir els quatre bolets que sortiran, més ben dit que ja comencen a sortir per aquí i per allà.
Ho dic perquè un familiar meu, ha sortit aquest cap de setmana a la recerca del bolet i n'ha portat cap a mig cistellat, una ploguda ara seria com posar oli en un llum. 



Cel rogenç pluja o vent, això ès el que diu la dita però a casa nostra ni una cosa ni l'altre.

Un parell de cigonyes volen en direcciò a marina, el que em fa estrany ès que ho facin de bon matí.



Lloc de reunio de moltes aus ùltimament.

Lluna de dia.


Cigonyes en el punt de reunió.

Com es pot apreciar les cigonyes estàn anellades.



















Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Festes de Nadal i Cap d'Any. 22-12-2023