Natura 17-7-16

Unes quantes fotografies que tenia acumulades fetes durant el passeig matutí, en aquest cas la majoria pertanyent al camí fet vora el Fluvià en el tram que va de la central de Esponellà fins el pont del riu Ser.
Ahir dia 16 de Juliol sense anar més lluny vaig repetir aquest camí (a les vuit del mati) i us puc ben assegurar que si hagués tingut un jersei m'ho hagués posat sense cap vergonya doncs la rasca era ben viva.
Si hagués anat sol potser hauria pensat que estaba malalt, però no es el cas, anava acompanyat i la companyia també es queixava del mateix.
Em sembla que mai en ma vida he passat per aquestes circunstancies, que al pic del Juliol iria buscant les ullades de sol que els arbres deixen passar al llarg del camí, més aviat al contrari.
Canviant de tema,permeteu-me que posi alguna fotografia de l'hort doncs els amants de l'horticultura ja els hi agradara.
Aquest any no ens podem queixar, per regla general els horts estan molt macos i tot gracies al mes de Juny que em tingut. L'aigua no ha faltat, la temperatura era la ideal, sobre tot per les tomateras, que tota la flor que tenien en aquest mes, ha quallat, cosa que difícilment ha passat el mes actual en que la temperatura s'ha enfilat i molta classe de tomatera no ho aguanta i la flor se seque, en canvi n'ha alguna classe que si ho aguanta.
































Una petita historia sobre aquests tres elements.Resulta que a la xemeneia del terrat on hi puja el tub de la caldera, cada any hi nien els pardals, per un forat que comunica amb el recinte de la caldera van caure aquests tres pardalets.
Els vaig colocar en una caixa de sabates abrigats amb uns draps, i la seva mare els ha alimentat fins que ahir dia 16, van arrencar el vol.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Fotografía astronómica 9-10-2023

Natura 24-10-2023

Fotografia astronómica 15-4-2023